Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2013 22:18 - Златен Скункс за Прецидента опааа моя грешка то Президент
Автор: galivlad Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10056 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 29.07.2013 22:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Златен Скункс за Прецидента опааа моя грешка то Президент се наричало...

Но както и да го погледнете, грешката е в пръстите, в днешното дигитално мислене, пръстите са много по-бързи а понякога уникално умни, както в началото...

Президента ни наистина е Прецидент, защото слуховете са, че обслужва интересите на една олигархическа организация, всички знаят Капитал! Чуват се и слухове Прецидента ето отново, Президента де щял да налага вето на актуализацията на Бюджета! Е това ако го направи Плевналиев определено е на заплата в групировката Капитал, но с това за поред път ще покаже, че е служител на Олигарси, в буквалният смисъл на думата Капитал са такива, това е последният им шанс да се задържат до шамандурата - Плевналиев и още малко да плуват над водата!

Та това ако го направи определено ще е за Златен Скункс, друг е въпроса "Господарите на Ефира" дали и как ще отреагират, господин Плевналиев вече няма да го титоловъм, защото пак пръстите мислят друго, с едно вето на бюджета цели само и единствено да легитимира новото движение на Саша Безуханова  “България може“ , Първоначалните милиони били осигурени от кръга „Капитал”, който застават плътно зад новия политически субект, твърдят запознати. Очаквали се поне още 10 млн до края на годината, за да се изградят офиси в страната и да се назначат платени активисти.

Та сега като се замислиха пръстите ми, излезе още един повод за номинация "Златен Скункс" , това е станало напоследък, много актуално даване на интервю в "Уолстрийт джърнъл" където господин Плевналиев се похвали, на средно ниво английски, че вече е готов с ново служебно правителство, после отричането и пускането на цялото интервю от неговите съветници, направи кашата още по-голяма!

"Златен Скункс" заслужава в още една категория, финанси... Ми човека така и не намери време да отговори, има ли Офшорни сметки или няма? Нещо бяга по тъча, а бяга ли човек, значи има за какво!

"Златен Скункс" заслужава и за позицията си в ноща, когато се стигна до спречквания полиция - протестиращи, пред Народно Събрание! Неговите усмихнати, интилИгентни и умно протестиращи, хвърляха камъни, но той излезе с едно нескопосана изявление написано явно под леглото...
Защо господин Плевналиев не отидохте пред протестиращите и да ги призовете, към сдържаност и уважение на мнението на друго мислещите? Явно сте знаели какво е замислено и какво е трябвало да се случи, тази вечер!

Добре че Господ беше с българите и не позволи това да се случи!

Така дами и господа, ако сте съгласни с мен, че господин Прецидента ето пак, Президент Плевналиев заслужава "Златен Скункс" просто гласувайте!



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bojinkata - Офшорката си е направо СКУНКС! м...
30.07.2013 14:06
Офшорката си е направо СКУНКС! мИРИЗЛИВ!
цитирай
2. ok3223 - Това чучуло-кукла
30.07.2013 16:10
На което дебелата връв е у ръцете на ББ, а останалите конци и ОН не знай кой ги държи и дърпа.
Та от това мошениче офшорник какво може да дочакаш.
Каквото му наредят това прави.
ДА се види каак и от какво е натрупало СУПЕР ОЛИГАРХЧЕТО само за няколко годинки милионите у Софията.
ЗАщо не направи пари в Германията, таам е работил 10-на години, а от далавери и с далавери у София.
СМО ЗА 3-4 ГОДИНИ НАТРУПА МИЛИОНИ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galivlad
Категория: Забавление
Прочетен: 71217
Постинги: 35
Коментари: 12
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930